TEKB'NİN DÜZENLEDİĞİ 2018 YILI TEDARİKÇİ ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

Geri Eklenme Tarihi : 24-10-2018

 TEKB’ nin düzenlemiş olduğu 2018 yılı Tedarikçi Zirvesi 19 Ekim 2018 tarihinde Kıbrıs Elexus  Otel’ de gerçekleşti.  Toplantıya 100 firmanın satış müdürü katılım gösterdi.

Toplantının açılışı TEKB Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Sn. Sait Yücel tarafından yapıldı.

Sn. Yücel konuşmasında; 2018 yılı değerlendirmesi, kriz döneminde sektörün tüm bileşenlerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini bildirdi.

 Sn. Yücel’in açıklamalarının ardından Güney Ecza Kooperatifi Genel Müdür’ü Sn. Ömer Mutlutürk “ Kooperatiflerin Pazar Payları ve Dağıtım kanalları içerisindeki gücü ve önemi” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

İstanbul Ecza Kooperatifi Genel Müdürü Sn. Levent Üzün’de “Kooperatif  Hizmetleri, Kurumsal Çalışmaları ve Mali Tablolar” hakkında sektörü bilgilendirdi.

Son olarak Bursa Ecza Kooperatifi Genel Müdür Yardımcısı Sn. Yıldıray Tabak “Kooperatiflerin Yenilikçi Uygulamaları ve Gelecek Projeleri “ hakkında bilgi verdi.

Toplantının sonunda tedarikçiler tarafından sorulan sorular şeffaflık ilkesinde cevaplandı. Kooperatifleri’nde Tedarikçilerimizden 2019 yılı beklentileri açıkça ifade edildi.

 

 

 

  

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube